Відома гумористка посіла місце Олени Кравець у "Вечірньому Кварталі"
Відома гумористка посіла місце Олени Кравець у "Вечірньому Кварталі"

Відома гумористка посіла місце Олени Кравець у "Вечірньому Кварталі"

Ірина Гатун залишила "Жіночий Квартал".

"Вечірній Квартал" повертається – з новою програмою та в оновленому складі.

Вперше від початку повномасштабної війни найпопулярніший гумористичний проєкт країни виступить у звичному для прихильників форматі – коли на сцені 8 акторів-чоловіків та одна жінка.

До цього гумористи виступали "Єдиним Кварталом" – разом з дівчатами з "Жіночого Кварталу". Сьогодні ж стало відомо, що тією самою єдиною жінкою в колективі "Вечірнього Кварталу" стала талановита Ірина Гатун, до цього відома як зірка "Жіночого Кварталу" та акторка театру "Чорний Квадрат".

Як зізналася Гатун, вона давня прихильниця "Вечірнього Кварталу" і вона навіть і мріяти не могла, що колись стане його учасницею.

"Насправді я дуже щаслива. Я зовсім не переживаю з того приводу, що буду єдиною жінкою у чоловічому колективі. Є така фраза, що актори не мають статі. Тим більше, хлопці з "Кварталу" – дуже професійні, талановиті та прекрасні – і як актори, і як люди. Я їх люблю, просто обожнюю і впевнена, що у нас все буде гармонійно і "по-любві", - прокоментувала Гатун.

Зазначимо, що Ірина Гатун від 2012 року грає в театрі імпровізації "Чорний Квадрат". У 2020 році стала учасницею "Жіночого Кварталу". Тепер Іра з жіночого гумористичного проєкту переходить у "Вечірній Квартал".

Першими побачити Ірину в новому амплуа зможуть глядачі концертів благодійного туру "Вечірнього Кварталу", який стартує 18 грудня у Вінниці.

Окрім того, глядачі благодійних концертів мають унікальну можливість першими побачити нову програму колективу – нові гумористичні номери на актуальні теми, нові жарти, нові пародії.

Джерело матеріала
loader