Тест на характер: дізнайся, що про тебе говорить твій улюблений колір
Тест на характер: дізнайся, що про тебе говорить твій улюблений колір

Тест на характер: дізнайся, що про тебе говорить твій улюблений колір

Обери колір, який тобі найбільше подобається, і дізнайся, що він розповість про тебе

Ти коли-небудь замислювався, що твій улюблений колір може розповісти про твою особистість? Виявляється, він може багато чого повідати про наші риси характеру, звички, і навіть життєві цілі.

У цьому тесті ми розглянемо чотири основні кольори: синій, червоний, зелений і жовтий. Обери колір, який тобі найбільше подобається, і дізнайся, що він розповість про тебе

Тест на характер: дізнайся, що про тебе говорить твій улюблений колір - фото 1

Синій

Якщо ти віддаєш перевагу синьому кольору, ти людина спокійна і врівноважена. Ти любиш порядок, коли усе "по поличках" і в голові, і в житті.

Ти потребуєш стабільності й робиш максимум для того, щоб вона у тебе була. Люди тобі довіряють, вороги побоюються, рідні люблять. Ти людина, на яку можна покластися, з тобою можна вести бізнес, довірити таємниці та "піти в розвідку".

Ти класний, додати нічого.

Тест на характер: дізнайся, що про тебе говорить твій улюблений колір - фото 2

Червоний

Якщо ти шанувальник яскравого – ти енергійний, пристрасний і в кращому розумінні цього слова – божевільний.

Ти любиш пригоди й постійно в пошуках нових вражень. Утім, ти здатен вражати й сам. Ти впевнена в собі людина, життєрадісна, при цьому – цілком незалежна, яка не боїться йти своїм шляхом.

Люди цікавляться тобою, захоплюються і заряджаються енергією поруч із тобою, надихаються і мотивуються.

Мрія, а не людина.

Тест на характер: дізнайся, що про тебе говорить твій улюблений колір - фото 3

Зелений

Людина-гармонія. 

Ти насолоджуєшся прогулянками в лісі, відпочинком на природі та спогляданням краси навколишнього світу. Кафе і ресторани – на потім.

Ти намагаєшся уникати конфліктів і сварок, віддаючи перевагу мирному розв'язанню проблем і завжди намагаєшся знайти той компроміс, який влаштує всіх. 

Ти дбаєш про інших людей, готовий допомогти тим, хто цього потребує, і завжди вислухаєш у важку хвилину. Ти хороший друг. Давай дружити?

Тест на характер: дізнайся, що про тебе говорить твій улюблений колір - фото 4

Жовтий

Жовтий колір асоціюється із сонцем, радістю і щастям. Люди, які люблять цей колір, зазвичай сповнені енергії та позитиву, і ти – не виняток.

Ти любиш життя і все, що воно може запропонувати. Все нове, від речі до враження, інтригує тебе і приносить справжнє задоволення. У тебе немає зони комфорту, ти прагнеш до нового, невідомого і цікавого. Пізнавати, вчитися і створювати – це все, що необхідно тобі для щасливого особистого світоустрою. Дерзай! Попереду ще стільки незвіданого і цікавого, що скарбничка твоїх щасливих моментів буде переповнена щастям.

Навіть трохи заздримо!

Джерело матеріала
loader
loader