Банда на чолі з Путіним підпалювала квартири в Одесі: відео
Банда на чолі з Путіним підпалювала квартири в Одесі: відео

Банда на чолі з Путіним підпалювала квартири в Одесі: відео

Путін виявився жителем Київської області

Лідер угруповання, відомий у кримінальному середовищі на прізвисько Путін, і шість його спільників підпалювали квартири в Одесі на замовлення.
 
Джерело: пресслужба Нацполіції на Одещині.
 
Подробиці: У листопаді зловмисники підпалили автомобільні шини біля дверей двох квартир у багатоповерхівках Київського району Одеси. Мешканці будинків самостійно загасили вогонь та звернулися до поліції. Виявилося, що злочинне угруповання діяло на замовлення. Кожен зі спільників мав свою роль у правопорушенні: один був водієм, двоє – безпосередньо підпалювали, використовуючи заздалегідь заготовлені шини та пально-мастильну суміш. Ще один фігурант у момент скоєння злочину спостерігав за під'їздом і у разі появи сторонніх мав повідомити про це спільників.
 
Інші деталі: Правоохоронці розшукали та затримали правопорушників у орендованій в Одесі квартирі. Ними виявились троє киян та херсонець. Розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (навмисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
 

Джерело матеріала
loader
loader