Світоліна отримала нагороду WTA Awards "Повернення року"
Світоліна отримала нагороду WTA Awards "Повернення року"

Світоліна отримала нагороду WTA Awards "Повернення року"

Українка провела чудовий сезон і отримала визнання від WTA

Українська тенісистка Еліна Світоліна отримала нагороду WTA Awards - представники Жіночої тенісної організації назвали українку "Поверненням року".

Джерело: WTA

Цитата WTA: "Еліна Світоліна провела 12 місяців подалі від WTA Tour, щоб бути у своїй сім'ї з донькою Скай, яка народилася в жовтні 2022 року. Світоліна повернулася в стрій у квітні 2023 року. До вагітності Світоліна провела понад 200 тижнів поспіль у першій десятці і всього через місяць після довгоочікуваного повернення на корт завоювала свій 17-й титул у кар'єрі на WTA 250 у Страсбурзі.

Її повернення продовжилося чвертьфіналом на Ролан Гаррос, після чого вона повторила свій найкращий результат на турнірах Grand Slam, вийшовши до півфіналу на Вімблдоні, перемігши водночас першу ракетку світу WTA Ігу Свєнтек. За п'ять місяців Світоліна знову злетіла вгору в рейтингу WTA і завершила рік майже так, начебто вона ніколи й не покидала теніс", - зазначили у WTA.

Подробиці: Разом з Еліною на нагороду "Повернення року" претендували Маркета Вондроушова, Кароліна Мухова, Се Шувей та Анастасія Павлюченкова.

Тенісисткою року стала перша ракетка світу Іга Свентек.

Читайте також інші новини спорту:

Джерело матеріала
loader
loader