Олені Кравець урізали фінансування - українці все одно незадоволені
Олені Кравець урізали фінансування - українці все одно незадоволені

Олені Кравець урізали фінансування - українці все одно незадоволені

Олені Кравець остаточно затвердили бюджет шоу "Тихий вечір"

Олені Кравець урізали бюджет на виробництво її шоу "Тихий вечір" більш, ніж на 5 мільйонів гривень. Однак українці все одно не задоволені.

Джерело: Prozorro

Детальніше:

Олена Кравець та її команда отримає з держбюджету на виробництво свого шоу "Тихий вечір" для телеканалу "ДОМ" 27 528 000 грн. Хоча спочатку автори програми просили 32 856 000 грн. І початкова сума, і підсумкова у багатьох українців викликала невдоволення. Найпоширеніша претензія - "Краще б витратили ці гроші на безпілотники". Тому ситуацію з Кравець уже порівнюють зі скандалом навколо серіалу Юрія Горбунова. Різниця тільки в тому, що Олена вже встигла зняти 33 випуски свого шоу, а Юрій так і не розпочав зйомок.

Незважаючи на великі вкладення в телеканал "ДОМ" і, конкретно, в шоу "Тихий вечір", ця продукція не користується великою популярністю в українців.

Нагадаємо, що розважальне шоу побудоване на спілкуванні ведучих з відомими людьми. За цей рік у гостях у Олени Кравець були різні люди - від Міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, до коміків з YouTube-каналу "Леви на джипах".

Читайте також:

Джерело матеріала
loader