На Закарпатті викрили втікачів-ухилянтів із підробленими документами
На Закарпатті викрили втікачів-ухилянтів із підробленими документами

На Закарпатті викрили втікачів-ухилянтів із підробленими документами

Правопорушників передали співробітникам Національної поліції

Прикордонники розповіли, як викрили втікачів-ухилянтів із підробленими документами.

Джерело: пресслужба Державної прикордонної служби України.

Деталі: Прикордонники Мукачівського загону за останній тиждень виявили та зупинили чотирьох людей, які намагалися перетнути українсько-румунський кордон, пред'явивши фальшиві документи.

У четвер, 8 грудня, подібну "перевірку" при спробі перетину українсько-румунського кордону влаштував разом із перевіркою документів у пункті пропуску "Дяково" 49-річний житель Дніпра. Як підставу для виїзду за кордон під час воєнного стану чоловік надав інспектору нотаріально засвідчену копію пенсійного посвідчення інваліда ІІ групи своєї дружини та копію довідки медико-соціальної експертної комісії. Дана довідка містила ознаки, що вказують на її повну фальсифікацію.

Ще одну спробу у четвер, 8 грудня, припинили прикордонники відділу "Косино" на кордоні з Угорщиною. Здійснюючи оформлення осіб, які прямували на виїзд з України, інспектор прикордонного контролю виявив ознаки підробки у документах, наданих мешканцем Кривого Рогу. 43-річний чоловік намагався виїхати за "липовим" тимчасовим посвідченням військовозобов'язаного та довідкою про проходження військово-лікарської комісії.

9 грудня виїхати до Румунії за підробленою довідкою про непридатність до військової служби намагався 40-річний житель Полтави. Для перетину кордону чоловік вибрав пункт пропуску "Солотвино", де під час перевірки документів нехитрий задум прикордонники викрили одразу. Правопорушників передали співробітникам Національної поліції для подальшого проведення відповідної перевірки та заходів відповідно до закону.

Джерело матеріала
loader
loader