56-річна Памела Андерсон з'явилася на червоній доріжці без краплі косметики
56-річна Памела Андерсон з'явилася на червоній доріжці без краплі косметики

56-річна Памела Андерсон з'явилася на червоній доріжці без краплі косметики

Зірка показала натуральну красу

56-річна канадсько-американська акторка і фотомодель Памела Андерсон побувала на церемонії British Fashion Awards 2023 у Королівському Альберт-Голі в Лондоні без макіяжу.

Джерело: Daily Mail.

Подробиці: Причиною відмови від декоративної косметики та наважитися приймати себе такою, якою вона є, і не боятися відкрито показувати це публіці, є її робота над власним шоу "Райський сад Памели", а також смерть її візажиста Алексіс Фогель, з якою вона багато років працювала. Жінка пішла з життя у квітні 2019 року через рак грудей. Ця трагедія також стала однією з причин, чому Андерсон почала сприймати себе без макіяжу і відмовилася від нього.

На червоній доріжці в Лондоні під час премії British Fashion Awards 2023 Памела з'явилася в білому вбранні від Victoria Beckham, яке складалося з вільних штанів і футболки.

Нещодавно актриса розповіла про причину, чому вона виходить на червоні доріжки без макіяжу. "Коли я поїхала на Тиждень моди в Парижі, я вирішила не наносити макіяж і справді почувалася тією п'ятирічною дівчинкою з Ледісміта, якій довелося носити одяг Вікторії Бекхем. Я почувалася такою вільною", - зізналася зірка екрану, додавши, що тепер не сидить у гримерці по кілька годин.

56-річна Памела Андерсон зявилася на червоній доріжці без краплі косметики - фото 1
56-річна Памела Андерсон зявилася на червоній доріжці без краплі косметики - фото 2
56-річна Памела Андерсон зявилася на червоній доріжці без краплі косметики - фото 3
Джерело матеріала
loader