Ви більше не готуватимете Олів’є та "Шубу": рецепт святкового салату до новорічного столу
Ви більше не готуватимете Олів’є та "Шубу": рецепт святкового салату до новорічного столу

Ви більше не готуватимете Олів’є та "Шубу": рецепт святкового салату до новорічного столу

Ця страва довго не затримається на вашому столі

Навряд чи ми представляємо різдвяний або новорічний стіл без класичного олів’є чи улюбленої "Шуби". А що, якщо урізноманітнити наше святкове меню новим та пікантним салатом?

Тим більше таку страву за рецептом "Фокусу" приготувати неймовірно просто із продуктів з вашого холодильника або найближчого магазину. Приготувавши його раз, ви більше не зможете обійти цей салат. А вдячністю вам стануть пусті тарілки на столі.

Як приготувати салат "Куриця в ананасах"

Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г;
  • печериці – 300 г;
  • кукурудза консервована – 1 банк;
  • ананас консервований – 1 банк;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • часник сушений – 7 г;
  • сир нежирний – 75 г;
  • йогурт натуральний – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Гриби чистимо, при необхідності розрізаємо та обсмажуємо разом з очищеною цибулею на сковороді з олією. Солимо до свого смаку.
  2. Курячі грудки відварюємо в підсоленій воді, нарізаємо шматочками. Сир нарізаємо маленькими кубиками або трьома на великій тертці. З консервованої кукурудзи зливаємо воду. Ананас ріжемо шматочками.
  3. Для приготування заправки змішуємо часник, йогурт, трохи солимо.
  4. У великій мисці змішуємо підготовлені інгредієнти, заправляємо соусом, перемішуємо і подаємо на стіл.

Рекомендуємо також приготувати "Святковий" салат за рецептом "Телеграфа". Ви готуватимете його не лише на свята!

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader