В Херсоні збудують підземний перинатальний центр
В Херсоні збудують підземний перинатальний центр

В Херсоні збудують підземний перинатальний центр

Про це розповіли президенту, показуючі укриття у місті

У Херсоні планується будівництво підземного перинатального центру з пологовим та післяпологовим відділенням, операційними залами й палатами інтенсивної терапії.

Джерело: президент Володимир Зеленський за фактом відвідування Херсона.

Головне: Наразі у Херсоні планують збудувавти дві підземні медичні установи. Окрім перинатального центру також заплановано побудувати підземну міську клінічну лікарню із сучасними операційними та реанімаційним блоком, палатами інтенсивної терапії. Про це розповіли президенту, показуючи реконструкцію укриттів у регіоні. Повідомляється, що також заплановано продовжити будівництво бомбосховищ у школах і дитсадках.

Що передувало: Нагадаємо, що зранку Зеленеський був у Одесі, де обговорювались питання роботи "зернового коридору". Потім голова держави вирушив у Миколаїв; там президенту розповіли про допомогу Данії цьму регіону півдня України. Та вже після Миколаїва Зеленський завітав у Херсон, де йому місцева влада передала торбинку та 10 гривень (на фото). У торбині – подарунок президенту, чумацька ікона. А 10 гривень – то номінал ювілейної монети, присвяченій річниці деокупації Херсона.

Джерело матеріала
loader