Бери хабар або звільняйся: одеському комунальнику повідомили про підозру
Бери хабар або звільняйся: одеському комунальнику повідомили про підозру

Бери хабар або звільняйся: одеському комунальнику повідомили про підозру

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Комунальник хотів звільнити підлеглого за його відмову брати участь у "схемі"

На Одещині викрили комунальника, який хотів звільнити підлеглого за його відмову брати участь у "схемі" з розкрадання бюджетних коштів.

Джерело: Департамент стратегічних розслідувань в Одеській області.

Деталі: За даними слідства, посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів. Відповідно до неї на підприємстві фіктивно працевлаштовували громадян та нараховували їм заробітну плату. У ході документування злочинної діяльності оперативники та слідчі задокументували факти хабарництва з боку начальника дільниці комунального підприємства. Один із його підлеглих відмовився брати участь в угоді тож керівник погрожував йому звільненням. Проте за неправомірну вигоду пообіцяв залишити підлеглого на посаді.

Детальніше: На підставі зібраних доказів начальнику дільниці комунального підприємства Одеської міської ради повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 ("Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовцем") Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на збирання доказової бази у справі про розкрадання бюджетних коштів. Процесуальне керівництво з виробництва здійснює Одеська обласна прокуратура.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader