Воїн ЗСУ, ризикуючи життям, врятував прапор "Шахтаря" в Авдіївці
Воїн ЗСУ, ризикуючи життям, врятував прапор "Шахтаря" в Авдіївці

Воїн ЗСУ, ризикуючи життям, врятував прапор "Шахтаря" в Авдіївці

Захисник України, схоже, вболіває за донецький клуб

7 листопада мобільна група Страткому (Управління стратегічних комунікацій) ЗСУ працювала на території Авдіївського коксохімічного заводу (АКХЗ), який перебуває під обстрілом росіян.

У зруйнованій будівлі адміністрації АКХЗ головний сержант 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Віктор Жарук, який працював із групою, помітив прапор донецького "Шахтаря". Військовослужбовець ЗСУ, попри небезпеку, піднявся у зруйновану будівлю та забрав прапор. Про це повідомляє пресслужба Страткому у telegram.

"Ризикуючи життям, військовослужбовець ЗСУ здійснив справжню спецоперацію для порятунку прапора легендарного українського футбольного клубу", — повідомили у Страткомі.

ФК "Шахтар" також поділився відео подвигу

Примітно, що цього ж дня донецький клуб здійснив подвиг у Лізі чемпіонів, обігравши каталонську "Барселону" з рахунком 1:0.

У районі Авдіївки (Донецька область) точаться безперервні бої. Окупанти, попри численні втрати, постійно атакують позиції захисників України. Підприємство, як і сама Авдіївка, щодня знищується російською артилерією та авіацією. Російське керівництво дало завдання захопити Авдіївку до Нового року, щоб це можна було надати як перемогу для внутрішньої аудиторії.

Теги за темою
Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader