У ЗСУ підтвердили удар по скупченню морпіхів 810-ї бригади РФ на Донеччині
У ЗСУ підтвердили удар по скупченню морпіхів 810-ї бригади РФ на Донеччині

У ЗСУ підтвердили удар по скупченню морпіхів 810-ї бригади РФ на Донеччині

Українські військові оперативно визначили місце проведення святкових заходів росіян і "привітали" їх.

Сили оборони України підтвердили ураження скупчення окупантів зі складу 810-ї бригади морської піхоти у Донецькій області.

Про це повідомляє СтратКом ЗСУ у своєму Telegram-каналі.

"Нещодавно Сили оборони України успішно нанесли вогневе ураження по скупченню російських окупантів зі складу 810-ї бригади морської піхоти", – йдеться у повідомленні.

За інформацією пропагандистських пабліків, в момент удару загарбники зібрались для відзначення Дня російського артилериста.

"Сили оборони України оперативно визначили місце проведення святкових заходів росіян і гаряче привітали їх", – наголосили у СтратКомі.

Російські пропагандисти визнають, що в результаті атаки ліквідовано кілька десятків бойовиків та близько сотні отримали тяжкі поранення.

19 листопада російські так звані "воєнкори" поширили у соцмережах відео моменту удару по місцю проведення святкового концерту. За їхніми даними, загинули 25 окупантів та ще близько сотні постраждали.

Крім того, за даними пропагандистів, під час обстрілу загинула російська акторка і театральний режисер Поліна Меньших, яка виступала того дня для окупантів 810 бригади.

  • Український дрон-камікадзе "Мамонт" пройшов випробування на окупантах – відео
  • Скільки окупантів ліквідували ЗСУ: Генштаб оновив втрати російської армії
  • Бої на лівому березі Херсонщини: розвідка Британії оцінила ситуацію біля села Кринки
Джерело матеріала
loader
loader