Нервовий зрив: українська гімнастка вибачилася за образи на адресу Польщі
Нервовий зрив: українська гімнастка вибачилася за образи на адресу Польщі

Нервовий зрив: українська гімнастка вибачилася за образи на адресу Польщі

Влада Нікольченко пояснила свої слова нестабільним емоційним станом

Бронзова призерка чемпіонату світу з художньої гімнастики Влада Нікольченко потрапила в скандал, різко висловившись днями про Польщу та її жителів. Керівникам української федерації художньої гімнастики навіть довелося вибачатися перед поляками. Тепер це зробила і сама спортсменка з Харкова.

Джерело: акаунт Влади Нікольченко в Instagram

Подробиці: Лідерка збірної України з художньої гімнастики Влада Нікольченко опублікувала пост в Instagram, пояснивши свої образливі слова на адресу Польщі та її жителів. За словами 20-річної спортсменки, через війну в Україні вона перебуває в нестабільному емоційному стані. Гнівний пост в Instagram, у якому Нікольченко повідомила, що ненавидить Польщу і поляків, вона писала нібито в стані нервового зриву. Це сталося під час поїздки спортсменки до Варшави, де вона давала майстер-клас місцевим гімнасткам.

Нервовий зрив: українська гімнастка вибачилася за образи на адресу Польщі - фото 1

Деталі: Скандальний пост Нікольченко потрапив на очі колишньому генсеку польської федерації художньої гімнастики Пйотру Децу. Він зажадав роз'яснень у віцепрезидентки української федерації гімнастики Ірини Блохіної. Та, зі свого боку, вибачилася за слова молодої спортсменки і повідомила про службову перевірку за фактом публікації Нікольченко.

Інші новини спорту:

Джерело матеріала
loader