На Київщині п’яний водій спровокував потрійне ДТП. Фото
На Київщині п’яний водій спровокував потрійне ДТП. Фото

На Київщині п’яний водій спровокував потрійне ДТП. Фото

У Борисполі Київської області водій ВАЗ спровокував потрійну ДТП. Як виявилось, порушник був за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Київщини. Порушнику виписали штрафів на понад 18 тисяч гривень.

За словами правоохоронців, в середу, 8 листопада, вони отримали інформацію про ДТП без потерпілих, що трапилася на вулиці Старокиївській у Борисполі.

"Опрацьовуючи виклик, поліцейські встановили, що водій авто ВАЗ не був уважний за кермом та не стежив за дорожньою обстановкою. Як наслідок, він протаранив припаркований автомобіль Volkswagen Passat, а той – на припаркований Volkswagen Golf", – розповіли в пресслужбі.

На Київщині п’яний водій спровокував потрійне ДТП. Фото

Під час спілкування з винуватцем ДТП інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, проте він категорично відмовився від медичного освідування. Крім того, у нього не було поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

На водія склали адмінпротоколи за керування машиною у стані сп’яніння (штраф 17 тисяч гривень), Порушення ПДР, що призвело до аварії (штраф 850 гривень) та за відсутність поліса обов’язкового страхування (штраф 425 гривень).

Як повідомляв OBOZ.UA, у Білій Церкві Київської області правоохоронці влаштували погоню за водієм, який не розрахувався на АЗС, втік, а потім протаранив машину поліцейських. Як виявилось, порушник був п’яним, а їздив він на машині, яку перед цим викрав.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader