У поліції розповіли, скільки п’яних водіїв зупинили на дорогах Києва у жовтні
У поліції розповіли, скільки п’яних водіїв зупинили на дорогах Києва у жовтні

У поліції розповіли, скільки п’яних водіїв зупинили на дорогах Києва у жовтні

У Києві правоохоронці продовжують виявляти водіїв, які керують машинами у стані алкогольного сп’яніння. У жовтні поліцейські зупинили майже 700 громадян, які сіли за кермо на підпитку.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. Мінімальний штраф за таке порушення становить 17 тисяч гривень.

"Поліцейські продовжують нагадувати про небезпеку керування транспортними засобами в стані сп’яніння. За минулий місяць столичні патрульні виявили майже 700 водіїв, що керували авто в стані сп'яніння. На всіх громадян поліцейські склали протоколи за відповідною частиною статті 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та направили матеріали до суду", – розповіли в поліції.

У пресслужбі нагадали, що від початку року в межах території обслуговування київських патрульних сталося 592 ДТП за участю водіїв, що перебували у нетверезому стані.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва правоохоронці затримали водія BMW, який катався під час комендантської години. Він намагався втекти, але в’їхав в огорожу – у чоловіка виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали водія, який під час складання адмінпротокола намагався втекти. Чоловіка зупинили за порушення ПДР, проте він поводився зухвало, провокував конфлікт, а потім взагалі поїхав.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader