У Європі з'явиться нова авіакомпанія від Lufthansa: що про неї відомо
У Європі з'явиться нова авіакомпанія від Lufthansa: що про неї відомо

У Європі з'явиться нова авіакомпанія від Lufthansa: що про неї відомо

Найбільша в Німеччині авіакомпанія Lufthansa запускає нового перевізника City Airlines, який почне виконувати рейси середньої дальності з Мюнхена і Франкфурта влітку 2024 року.

Як повідомляє Avianews, дочірній авіаперевізник буде підвозити в ключові аеропорти пасажирів, які потім пересідатимуть на далекомагістральні рейси Lufthansa.

Відзначається, що поява City Airlines, імовірно, пов'язана з бажанням німецької авіакомпанії скоротити витрати на персонал, хоча в Lufthansa це явно не вказують. В останні роки стійкість авіаперевізника похитнули неодноразові страйки екіпажів, які вимагали підвищення зарплати.

"При цьому пасажири практично не помітять різниці між Lufthansa і City Airlines. Літаки обох авіакомпаній матимуть схожі лівреї, екіпаж — схожу уніформу, пасажири бронюватимуть квитки на сайті Lufthansa і отримуватимуть однакове обслуговування", - йдеться в повідомленні.

Флот City Airlines мають поповнити літаки Airbus A319, які використовує Lufthansa. Материнська авіакомпанія може почати переводити такі авіалайнери у флот City Airlines і набирати в нову дочку пілотів і бортпровідників з меншими зарплатами.

Авіакомпанія Lufthansa - новини 

Як повідомляв УНІАН, 7 жовтня найбільша авіакомпанія Європи Lufthansa заявила про скасування рейсів до Тель-Авіва через скоєну атаку ХАМАС на Ізраїль.

Пізніше стало відомо, що національний авіаперевізник Німеччини Lufthansa з січня 2025 року на 38 літаків A320 встановить в салоні нові види надвеликих багажних полиць для ручної поклажі Airspace L, що має підвищити зручність для клієнтів та екіпажу при посадці та висадці.

Теги за темою
Німеччина авіація
Джерело матеріала
loader
loader