Млинці на мільйон: такий сніданок вам подадуть у японській кав’ярні
Млинці на мільйон: такий сніданок вам подадуть у японській кав’ярні

Млинці на мільйон: такий сніданок вам подадуть у японській кав’ярні

Ці млинці швидко розбудять ваших близьких

Якщо ви любите на сніданок пишні оладки, але шукаєте щось нове, то вам сюди. Сьогодні ми приготуємо незвичайні млинці – дораякі.

Такий сніданок за рецептом Shuba вам сподобається. Чарівні японські млинці зі збитими вершками та варенням усередині — ця страва розбудить своїм ароматом ваших близьких. Буквально через секунду вони вдадуться на кухню ласувати. Перевіримо?

Як приготувати японські млинці дораякі

Інгредієнти на 8 порцій:

  • борошно — 200 г;
  • молоко 3,2% — 100 мл;
  • цукор — 100 г;
  • яйце куряче, велике — 3 шт.;
  • мед — 1 ст. л.;
  • розпушувач — 1 ч. л.;
  • вершки 33% — 300 г;
  • сіль, варення вишневе — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. У миску вбийте яйця, посоліть, додайте цукор, мед, молоко і все перемішайте.
  2. В отриману масу додайте борошно та розпушувач. Знову все ретельно перемішайте, щоб не було грудочок. Залишіть на 15 хвилин.
  3. Отримане тісто викладіть порціями на суху сковороду та обсмажте з одного боку до появи бульбашок. Переверніть та обсмажуйте з іншого боку півхвилини.
  4. Збийте до пишності вершки.
  5. Намажте вершки та варення на млинець і накрийте другим, защипніть краї по периметру. Загорніть у харчову плівку і покладіть у холодильник на 10 хвилин.
  6. Через вказаний час розріжте панкейки навпіл, щоб утворилися кишеньки, і подавайте.

А хочете дізнатися, як снідають в Італії? Тоді приготуйте яблучні оладки за рецептом "Телеграфа".

Теги за темою
Японія
Джерело матеріала
loader
loader