Усик після перемоги над Дюбуа хоче битися з Ф'юрі, щоб об'єднати чотири пояси
Усик після перемоги над Дюбуа хоче битися з Ф'юрі, щоб об'єднати чотири пояси

Усик після перемоги над Дюбуа хоче битися з Ф'юрі, щоб об'єднати чотири пояси

Олександр Усик хоче, щоб після перемоги над Даніелем Дюбуа наступним його суперником на ринзі став британець Тайсон Ф'юрі. Другим пріоритетним суперником є хорват Філіп Хргович. Про це менеджер українського боксера сказав у коментарі виданню Boxing Scene.

- Хргович є обов'язковим суперником, але якщо ми хочемо об'єднати титули [у матчі проти Ф'юрі], ми проведемо цей бій. Якщо організувати поєдинок за титул абсолютного чемпіона не вийде, звичайно, хорват буде наступним [суперником Усика], – розповів Егіс Клімас.

Для команди Усика пріоритетом є бій проти Тайсона Ф'юрі, з яким не вдається домовитися вже понад рік. Потенційна зустріч Усика та Ф'юрі визначила б першого в історії абсолютного чемпіона у гевівейті, який зібрав пояси чотирьох організацій. Українець наразі володіє поясами WBA, IBF та WBO, а Ф'юрі - WBC. У разі чергових невдалих перемовин з Ф'юрі український боксер вийде на ринг саме проти Хрговича. 

Промоутери Ф'юрі та Хрговича заявляли, що їхні клієнти будуть битися із переможцем поєдинку Усик-Дюбуа.

Бій із Дюбуа для Усика був обов'язковим для захисту пояса WBA. Українець вперше за останні п'ять років переміг нокаутом. Дюбуа оскаржує перемогу Усика через інцидент у п'ятому раунді. Усик стверджує, що Дюбуа вдарив його нижче пояса, через це суддя дав українцю декілька хвилин на відновлення. Британець наполягає, що удар був за правилами.

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader