Усик – Дюбуа: всі подробиці чемпіонського бою
Усик – Дюбуа: всі подробиці чемпіонського бою

Усик – Дюбуа: всі подробиці чемпіонського бою

Об'єднаний чемпіон суперважкої ваги Олександр Усик (20-0, 13 КО) у суботу, 26 серпня, проведе захист своїх титулів у поєдинку проти британського претендента Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО). Наш співвітчизник повертається на ринг через рік після перемоги у реванші над Ентоні Джошуа (26-3, 23 КО).

Вечір боксу прийме стадіон Tarczyński Arena у польському Вроцлаві. OBOZREVATEL проведе онлайн-трансляцію бою Усик – Дюбуа. Орієнтовний початок – о 23:50 за київським часом.

ПРОМО БОЮ УСИК – ДЮБУА

ДЕ ДИВИТИСЯ УСИК – ДЮБУА

Українські любителі боксу зможуть побачити довгоочікувану подію завдяки відеоплавтформі Megogo, яка стала офіційним транслятором бою. Прямий ефір із Вроцлава буде проведено на стрімінговому каналі "Megogo Гонг". Показ буде доступний за підписками "Легка", "Оптимальна", "Максимальна" та "Спорт".

Усик – Дюбуа: всі подробиці чемпіонського бою

Зазначимо, що у Польщі експерти висловили обурення через організацію трансляції вечора боксу у Вроцлаві.

ПРОГНОЗ НА УСИК – ДЮБУА

Українець вважається однозначним фаворитом дуелі. Ставки на перемогу Усика приймається з коефіцієнтом 1,10. Нічия оцінюється котируванням 21,00. А показники успіху Дюбуа досягають рівня 7,00.

При цьому аналітики впевнені, що бій не пройде всієї дистанції в 12 раундів. На відповідну подію пропонується індекс 1,33.

Усик – Дюбуа: всі подробиці чемпіонського бою

ГОНОРАРИ БОЮ УСИК – ДЮБУА

Право на організацію поєдинку здобула промоутерська компанія K2 Promotions, яка представляє інтереси Усика. Вона запропонувала на торгах понад 8 мільйонів доларів, які буде розподілено у співвідношенні 75 на 25 на користь чемпіона.

Олександр гарантовано отримає трохи більше 6 млн доларів. Його супернику випишуть чек на чотири мільйони менше.

Усик – Дюбуа: всі подробиці чемпіонського бою

СЛОВА ПЕРЕД БОЙМ

Олександр Усик, чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO:

– Ми виконали так багато роботи, як і перед кожним поєдинком, як і перед Ентоні Джошуа. Так що немає ніяких шапкозакидань. Є впевненість у тому, що ми робили, і все слава Богові. Не можна думати, що в тебе щось буде легко. Потрібно налаштовувати себе на наполегливу роботу. А там уже – як воно вийде. Якщо ти налаштовуватимеш себе на легку роботу, то в той момент, коли тобі стане важко, ти не зможеш переключитися.

Даніель Дюбуа, претендент:

– Безперечно, перемогти рішенням буде важко. Це те, про що всі зараз говорять. В Усика є цей аматорський стиль – робота ніг і таке інше. Це не секрет. Потрібно виходити та влаштовувати жорсткий бій. Виходити і тиснути на нього, бити по руках, плечах, голові і всьому, що вище за талію. Мені треба бути розумним і боксувати так, як ніколи раніше не робив. Перемога – ось що для мене має значення.

Усик – Дюбуа: всі подробиці чемпіонського бою

Ентоні Джошуа, колишній чемпіон світу IBF, WBA, WBO:

– Звісно, у Дюбуа шанси є. Але річ у тому, що питання стосується Усика. Він не залежить від своєї сили та міці, щоб нокаутувати суперника. Він залежить від своєї майстерності. Ось чому це складне питання. Тому що він боксуватиме з тобою, якщо ти йому це дозволиш. Дюбуа, удачі, удачі британському боксу. Є можливість повернути чемпіонські пояси у надважкій вазі на нашу землю.

Деонтей Вайлдер, колишній чемпіон світу WBC:

– Як мені здається, Усик здобуде перемогу нокаутом. Гадаю, нокаут може статися у восьмому раунді. Не думаю, що Дюбуа повністю відновився після травми.

Усик – Дюбуа: всі подробиці чемпіонського бою

ЗВАЖУВАННЯ УСИК – ДЮБУА

Церемонія стала останньою медіактивністю боксерів перед битвою у рингу. Дюбуа затягнув на 105,8 кг. А Усик, який вийшов на церемонію із прапором "Фортеця Бахмут", показав на терезах 100,2 кг.

Як повідомляв OBOZREVATEL, призер Олімпіади-2008 Девід Прайс вважає британця ідеальним суперником для нашого чемпіона. У свою чергу екстренер українця Джеймс Алі Башир побажав Олександру поразки.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader