"Дуже боїться програти": Усик оцінив ймовірність проведення бою з Ф'юрі
"Дуже боїться програти": Усик оцінив ймовірність проведення бою з Ф'юрі

"Дуже боїться програти": Усик оцінив ймовірність проведення бою з Ф'юрі

Українець вважає, що довгоочікуваний поєдинок проти британського чемпіона все-таки відбудеться.

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик висловився щодо можливого бою з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

На думку українського боксера, його поєдинок з "Циганським королем" все ж вдасться організувати, однак наразі сторони не ведуть переговори.

"Що я знаю про шоу на Близькому Сході? Щодо бою з Тайсоном Ф'юрі поки що нічого не можу сказати: на цей момент бій не планується, оскільки переговори, скажімо так, у безвиході. Наскільки знаю, Вайлдер і Джошуа боксуватимуть наприкінці цього року, але деталі контракту обговорюються всередині їхніх команд, тому теж жодних конкретних коментарів.

Хто переможе, Вайлдер чи Джошуа? У кожного є свій потенціал. Для Вайлдер ставка на нокаут. Джошуа дуже технічний боксер і теж з нокаутувальним ударом. Але говорити про перевагу якогось боксера не можна: у рингу перемога залежить багатьох чинників.

Для Ф'юрі бокс – це не лише спорт, а й шоу. І є ще один фактор – гроші. Він увесь час говорить про них та озвучує якісь неймовірні суми, які хоче отримати за бій. Я вважаю, що всі його гучні заяви – розпал пристрастей. Без цього нікуди. А так чого йому боятися? Він професійний спортсмен. І навіть, програвши, забере своє.

Не секрет, що гонорари прописуються для обох сторін. Якщо хоче потягнути інтригу, то його право, але бігати за ним чи йти на поступки ніхто не буде. Поєдинок рано чи пізно відбудеться. І все вирішиться у рингу.

Як оцінюю роботу Олександра Красюка, яку він провів під час переговорного процесу? Переговорний процес відбувався так, як це завжди відбувається. Нічого унікального не було. Питання лише у Тайсоні Ф'юрі. Триматися за пояс WBC і виставляти неприйнятні умови бою для того, щоб їх заздалегідь відхилили для нього набагато важливіше, ніж вести чесну гру на користь сфери боксу та фанатів, які чекають на цей поєдинок.

Ф'юрі – велика людина, яка має дуже гарні здібності у боксі та в житті… але ця велика людина дуже боїться програти", – заявив Усик в інтерв'ю порталу vRINGe.com.

Після скасування поєдинку з "Циганським королем" команда українця розпочала переговори про бій з обов'язковим претендентом на титул WBA британцем Даніелем Дюбуа.

3 квітня WBA офіційно санкціонувала поєдинок Усик – Дюбуа.

"Я занадто великий і сильний": брат Ф'юрі самовпевнено пообіцяв зупинити Усика

Усик зізнався, скільки грошей вимагав Ф'юрі за об'єднавчий бій – божевільна сума

"Я погодився на всі умови": Усик розповів про причини зриву історичного бою з Ф'юрі

Джерело матеріала
loader