Творці ремейка Dead Space анонсували одиночну гру про Залізну людину
Творці ремейка Dead Space анонсували одиночну гру про Залізну людину

Творці ремейка Dead Space анонсували одиночну гру про Залізну людину

Творці ремейка Dead Space анонсували одиночну гру про Залізну людину / фото Motive

Інсайдер і редактор Venture Beat Джефф Грабб знову виявився правий. На початку вересня він повідомляв, що студія Motive і видавництво Electronic Arts створюють гру про Залізну людину. А нещодавно витік офіційно підтвердили.

Розробники зробили скромний анонс в Twitter. Студія Motive зізналася, що дійсно працює над сюжетною грою про Залізну людину. Правда, деталями команда не поділилася, і чекати їх найближчим часом не варто, тому що проект знаходиться на ранній стадії.

"Ми не можемо бути ще більш схвильованими співпрацею з Marvel Games над абсолютно новою однокористувацькою пригодницькою грою про Залізну людину. Поки ми знаходимося на ранній стадії розробки, це нова захоплююча пригода для нашої студії", — сказано в офіційному повідомленні Motive.

Відео дня

Зараз основний проект студії — це ремейк Dead Space. Він вийде 27 січня 2023 року на ПК, PlayStation 5, Xbox Series X і Series S. Судячи з усього, повноцінне виробництво гри про Залізну людину почнеться тільки після випуску хорора.

Інформація про інші проекти про супергероїв

  • Skydance New Media створює гру про Капітана Америку і Чорну Пантеру в антуражі Другої світової війни. Це буде пригодницький екшен в дусі Uncharted.
  • Firaxis Games і 2K Games збираються випустити Marvel's Midnight Suns — покрокову тактику з елементами карткової гри про битву "Синів півночі" з Ліліт і "Гідрою".
  • В наступному місяці вийде Gotham Knights — кооперативний бойовик від WB Games Montreal і Warner Bros. Interactive Entertainment про боротьбу вихованців Бетмена з організацією "Суд сов".
  • Rocksteady Studios і Warner Bros. Interactive Entertainment працюють над Suicide Squad: Kill the Justice League. Це екшен у відкритому світі про протистояння членів "Загону самогубців" і супергероїв з "Ліги справедливості" під контролем Брейніака.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • "Вкрай розчаровані": розробники прокоментували витік матеріалів з GTA 6
  • Витік: в інтернет виклали більше 40 хвилин ігрового процесу Diablo IV
  • Спорядження і локації: опубліковано нові скриншоти ремейка культової RPG Gothic
Теги за темою
PlayStation 5 Xbox
Джерело матеріала
loader
loader