ЗНО 2021 з біології: опубліковано правильні відповіді на тест
ЗНО 2021 з біології: опубліковано правильні відповіді на тест

ЗНО 2021 з біології: опубліковано правильні відповіді на тест

ЗНО 2021 з біології - правильні відповіді / фото УНІАН

У четвер, 10 червня, в Україні відбулося Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з біології. Участь у тестуванні взяли 79 388 осіб, що становить 62,4% від загальної кількості зареєстрованих.

Сертифікаційна робота з біології складалася з 50 завдань. Серед них, зокрема: 38 тестів – з вибором однієї відповіді; 8 тестів – на встановлення відповідності ("логічні пари"); 4 тести – з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей.

Результати тестування з біології будуть розміщені на інформаційних сторінках до 25 червня. Наразі ж учасники ЗНО можуть перевірити себе й ознайомитися з правильними відповідями до тесту, які оприлюднив Український центр оцінювання якості освіти.

ЗНО 2021 в Україні: як проходить

  • Основна сесія Зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року стартувала 21 травня й триватиме до 15 червня. Першого дня учасники ЗНО писали сертифікаційну роботу з хімії.
  • 24 травня відбулося тестування з іспанської, німецької і французької мов, а 25 травня – з англійської мови.
  • 28 травня учасники ЗНО складали тест із математики.
  • 1 червня відбулося найчисельніше ЗНО 2021 року – з української мови, а також з української мови і літератури.
  • 4 червня учасники ЗНО писали сертифікаційну роботу з історії України, а 7 червня – виконували тестові завдання з фізики.
  • 10 червня пройшло тестування з біології, а завершальним цієї сесії буде ЗНО з географії, яке заплановане на 15 червня.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Аліна Вишневська

Теги за темою
Новини України ЗНО
Джерело матеріала
loader