Как бы часто мы не встречались с друзьями и знакомыми и как бы много не путешествовали, больше всего времени мы проводим именно у себя дома. И, конечно, наша крепость требует должной защиты и охраны. Сегодня мы расскажем вам о молитве для благословения дома.

Чтобы защитить себя и свою семью, читайте эту молитву:

«О, свята́я и преблаже́нная му́ченице Христо́ва Параске́во, красото́ деви́ческая, му́чеников похвало́, прему́дрых удивле́ние, ве́ры христиа́нской храни́тельнице, и́дольския льсти́ обличи́тельнице, Ева́нгелия Боже́ственнаго побо́рнице, за́поведей Госпо́дних ревни́тельнице, сподо́бльшаяся приити́ ко приста́нищу ве́чнаго поко́я и в черто́зе Жениха́ твоего́ Христа́ Бо́га све́тло веселя́щаяся, сугу́бым венце́м де́вства и му́ченичества украше́нная! Мо́лим тя́, свята́я му́ченице: бу́ди о на́с (имена́) печа́льница ко Христу́ Бо́гу, Его́же преблаже́ннейшим зре́нием при́сно весели́шися; разжени́ твои́ми святы́ми моли́твами мра́к, прибы́вший от грехо́в на́ших: испроси́ у Бо́га све́тов све́т благода́ти душе́вным и теле́сным очесе́м на́шим: просвети́ на́с, омраче́нных грехми́, све́том Бо́жия благода́ти, да твои́х ра́ди святы́х моли́тв да́стся безоче́сным сла́дкое зре́ние. О вели́кая уго́днице Бо́жия! О му́жественнейшая де́во! О кре́пкая му́ченице, свята́я Параске́во! Святы́ми твои́ми моли́твами бу́ди на́м гре́шным помо́щница, хода́тайствуй и моли́ся об окая́нных и зело́ неради́вых гре́шницех, ускори́ на по́мощь на́м, и́бо зело́ немощни́и есмы́; моли́ Го́спода, чи́стая деви́це, моли́ Милосе́рдаго, свята́я му́ченице, моли́ Жениха́ твоего́, непоро́чная Христо́ва неве́сто, да твои́ми моли́твами посо́бствовани, мра́ка же грехо́внаго избы́вше, во све́те и́стинныя ве́ры и дея́ний боже́ственных вни́дем в све́т ве́чный дне́ невече́рняго, во гра́д весе́лия при́снаго, в не́мже ты́ ны́не све́тло блиста́еши сла́вою и весе́лием безконе́чным, славосло́вящи и воспева́ющи со все́ми небе́сными си́лами трисия́тельное еди́ное Божество́, Отца́ и Сы́на и Свята́го Ду́ха, ны́не и при́сно и во ве́ки веко́в. Ами́нь».

Во время молитвы будьте спокойны и искренни, думайте о том, о чём просите и пропускайте текст через себя. Тогда Господь и святые услышат вас и даруют то, о чём вы просите.

Источник материала
Поделиться сюжетом