Це ідеальний вибір для простої сімейної вечері. Мінімум інгредієнтів, простий процес і незабутній смак. Як втілити цей кулінарний експеримент у життя розповідає 24 Канал з посиланням на Сookpad.
Відбивні з опеньків
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів шапочок опеньків;
– 3 яйця;
– сіль – до смаку;
– перець – до смаку;
– спеції – до смаку;
– борошно для обкачування – до смаку;
– олія для смаження – до смаку.
Приготування:
- Відокремте шапочки грибів від ніжок.
- Великі гриби підійдуть найкраще. Відваріть шапочки до готовності.
- Посоліть, поперчіть і додайте улюблені спеції, наприклад, мускатний горіх, щоб надати страві яскравішого смаку.
- Збийте яйця з сіллю та перцем.
- Кожну шапочку занурте в яєчну суміш, а потім обкачайте в борошні.
- Обсмажте шапочки з обох боків на сковороді до утворення золотистої скоринки.
Смачного!
Ще один цікавий рецепт: готуємо гриби усметані.