У Нікополі внаслідок обстрілу РФ загинула жінка, поранений чоловік
У Нікополі внаслідок обстрілу РФ загинула жінка, поранений чоловік

У Нікополі внаслідок обстрілу РФ загинула жінка, поранений чоловік

Війська РФ упродовж дня, 29 вересня, завдали понад 10 ударів з важкої артилерії та дронами по Нікопольському району, загинула жінка, поранений чоловік.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, передає Укрінформ.

"Більше десяти атак за день пережила Нікопольщина. Ворог бив по тамтешніх населених пунктах з важкої артилерії. Цілив і дронами-камікадзе. У Нікополі під час вечірнього обстрілу росіяни вбили 80-річну жінку. Постраждав і чоловік. Його госпіталізували", - йдеться у дописі.

За словами Лисака, територію ще обстежують.

"Серед пошкодженого на зараз – багатоповерхівка. Побиті трактор та авто у Марганецькій громаді", - розповів керівник адміністрації.

Чималі руйнування внаслідок обстрілів і у Покровській громаді.

"Там артснарядами росіян понівечені 3 оселі місцевих і стільки ж господарських споруд. Зачепило гараж, машину, мопед, паркани, лінії електропередач. Гучно було також у Мирівській громаді", - зазначив Лисак.

Як повідомлялося, ввечері 27 вересня у Нікопольському районі Дніпропетровської області внаслідок артилерійського обстрілу постраждали двоє людей.

Фото: Телеграм Сергій Лисак

Теги по теме
война Обстрел
Источник материала
loader