Трамп назвав «гарним знаком» зустріч із Зеленським
Трамп назвав «гарним знаком» зустріч із Зеленським

Трамп назвав «гарним знаком» зустріч із Зеленським

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп позитивно оцінив факт зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським у Нью-Йорку, висловивши також готовність обговорити ситуацію в Україні.

Про це він сказав перед початком переговорів, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми матимемо сьогодні гарну зустріч, і я думаю, той факт, що ми сьогодні разом, – це дуже гарний знак», - зауважив Трамп.

Експрезидент згадав, що мав гарні контакти з Президентом Зеленським кілька років тому, і що український лідер начебто допоміг зупинити «сфабрикований імпічмент» проти нього.

Водночас Трамп назвав ситуацію в Україні «жахливою» та висловив готовність обговорити План перемоги, який привіз із собою Зеленський.

Крім того, він зазначив, що має також «дуже гарні» стосунки з главою РФ Володимиром Путіним.

Кандидат від республіканців знову повторив, що в разі перемоги на виборах у США він вирішить ситуацію з війною в Україні «дуже швидко», ще до дня інавгурації нового президента США, яка має відбутися 20 січня наступного року.

Як повідомляв Укрінформ, під час зустрічі в п’ятницю Володимир Зеленський висловив переконання в існуванні спільної точки зору з Дональдом Трампом щодо необхідності завершення війни перемогою України.

Теги по теме
Владимир Зеленский Дональд Трамп
Источник материала
loader
loader