Благодійний фонд Ірини Федишин передав ЗСУ вже 262 автомобілі
Благодійний фонд Ірини Федишин передав ЗСУ вже 262 автомобілі

Благодійний фонд Ірини Федишин передав ЗСУ вже 262 автомобілі

Благодійний фонд Ірини Федишин днями передав для потреб ЗСУ чергову партію автомобілів. Це 20 різних машин – пікапи Nissan, джипи Mitsubishi, Land Rover та Jeep, мікроавтобуси Volkswagen Transporter і навіть легка армійська вантажівка IVECO ACL90 (4х4). Кошти на купівлю цієї техніки було зібрано під час літніх концертів по містах США та Європи. А постачанням машин займався благодійний фонд «Там, де живе надія».

Автомобілі будуть передані до полку «Азов», 110 окремій бригаді ім. М. Безручка, гірничо-штурмової бригади, Міжнародного легіону, 125 бригади, 64 ОмБр, 105 ТРО, 25 Січеславської бригади, 14 танкової бригади, 3 штурмової, 2 механізованого батальйону, 67 ОмБр, 122 бригаді, 15 полку морської піхоти, 5 штурмової та 80 бригади.

Благодійний фонд Ірини Федишин передав ЗСУ вже 262 автомобілі - Фото 1

Таким чином, Благодійний фонд Ірини Федишин поставив нашим захисникам сумарно вже 262 автомобілі. На цьому збирання коштів на придбання машин не закінчується. У жовтні Ірина Федишин виступить на концертах у низці міст України, а у грудні вирушить у різдвяний тур «Україна колядує» містами США та Канади.

Источник материала
loader
loader